window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Румен Радев намери работа на служебния си кабинет


Близките до Румен Радев министри от последния му служебен кабинет няма да останат гладни и без работа. Държавният глава се е погрижил за това и им намери доходоносна и елитна работа в президентството.


Днес Радев подписа указ за назначаването на последния служебен премиер Гълъб Донев за началник на кабинета си.


Крум Зарков, който бе служебен министър на правосъдието в кабинета на Донев, е назначен за секретар на държавния глава по правни въпроси. Вчера Зарков обяви, че от 3 юли ще заема позицията в президентството и в тази връзка ще трябва да напусне Националния съвет на БСП.


Служебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев е назначен за съветник по иновации, а министърът на земеделието в служебното правителство на Донев Явор Гечев, който е близък на сенчестия бизнесмен Младен Михалев - Маджо, е назначен за съветник по селско стопанство.


Считано от 4 юли, заместник-министърът на отбраната в кабинета на Донев Катерина Граматикова ще заеме поста на съветник по регионално развитие, а служебният екоминистър Росица Карамфилова-Благова - съветник по екология.

bottom of page