window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Руди Гела се гласи за вътрешен министър


Спортният министър в оставка Радостин Василев, който е известен с прозвището си Руди Гела, се гласи да бъде следващият министър на вътрешните работи, разбра neudobnitebg.com.


Жадният за власт отценик искал да се възползва от всички възможности, които му предлагат от "Продължаваме промяната", без да се замисли. Неговата кандидатура може да стане факт, ако се сформира ново правителство с мандата на Асен Василев за премиер, което е малко вероятно, но не невъзможно, защото от ПП не спирали да предлагат колосални суми, за да си купуват депутати от всички парламентарни групи, твърдят запознати с политическите събития у нас.В началото тези стимули за първите предатели от "Има такъв народ" са били на стойност 1 милион евро, а вече се предлагат 5 пъти по-високи възнаграждения, за да станеш предател, твърдят парламентьори в кулоарите на парламента. Самият Радостин Василев се е облажил най-много, за да стане сутеньор на отцепниците - цели 10 милиона евро, разбра neudobnitebg.com от близки хора до Руди Гела.Концепцията на Кирил Петков и Асен Василев била да сложат Бойко Рашков за шеф на КП КОНПИ и така дори да отидем на предсрочни избори, те да имат човек в тази важна комисия. Старите ченгета около ПП пък не искали да стават шефове на МВР, защото това била "опасна и вятърничева позиция".Радостин Василев пък с горещ пламък заявил, че не се притеснява да вземе това министерство. Неговите безумни изцепки продължили с това, че той щял да арестува, който поискат, само и само да бъде на този пост.

След всичко, което ви написахме оставаме изводите на вас, за да кажете дали трябва да бъде сформирано правителство или да отидем на нови избори.


bottom of page