window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Руди Гела реди конкурси в ММС за "наши хора" като за последно


Спортният министър в оставка Радостин Василев, известен като Руди Гела, е решил да назначи свои близки хора в министерството като за последно.


Както знаете дните на правителството са преброени, освен ако управляващите не успеят да си закупят нужните им депутати от други парламентарни групи, за да се сформира едно жалко и агонизиращо мнозинство. Дилър или сводник на отцепници се оказа точно Руди Гела, който първи предаде партията ИТН, заедно с още петима души.


Въпреки че е в оставка Радостин Василев е решил да урежда негови хора на апетитни позиции в Министерството на младежта и спорта, както и в близките агенции и предприятия, които са под шапката на министерството.Руди Гела и неговият ПР Кирил Веселински организират нагласени конкурси за “наши хора”, разбра neudobnitebg.com от човек от кръга на на Радостин Василев, които той смята за близък. Конкурсът за експерт в дирекция ВОП - връзки с обществеността и протокол, който ще се проведе на 6 юли 2022г. ще бъде спечелен от Марин Митков Мирчев, който е близък на хората от политическия кабинет на ММС.


Той ще си уреди сладък пост с хубава заплата, а честните българи, които се явяват на конкурс могат просто да изпълнят указанията на Асен Василев, цитирам: - "Да го духат бедните".


Председател на конкурсната комисия е личният пи ар на Руди Гела, който е навсякъде с него. Това е бившият спортен журналист Кирил Веселински.Конкурсът за сладкия пост в министерството на спорта е на две части. Първата е писмена форма - тест, на която въпросният Марин Мирчев има всички отговори предварително и ще получи или пълните 100 точки или малко над 90, за да не се разбере за нагласения конкурс.


Втората част на конкурса е устна форма. Там изпитващ е дясната ръка на Радостин Василев - пи ар-ът му Кирил Веселински, който след елементарно задаване на въпроси ще подари поста на Мирчев.


При влизането си в длъжност, Руди Гела заяви, че в министерството няма да има калинки, наши и ваши хора, а всъщност точно това се оказа негова практика.Очаквайте в neudobnitebg.com подробности около нагласения конкурс в утрешния ден, когато ще се разбере дали това, което ви написахме ще стане истина или пък във въпросните лица ще се появи някаква доза морал и ще оттеглят кандидатурата на Марин Мирчев.


bottom of page