window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Руди Гела призна за мутренското си държание в Плевен


Люспата от ИТН, бивш спортен министър и кандидат за депутат от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" Радостин Василев призна за своето неадекватно, пошло и мутренско поведение в родния му град Плевен, където той е водач. Това той направи във фейсбук:

"На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж(моя грешка), защото заедно с колегите от ,,Продължаваме промяната" подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост.


След около час се върнахме и до колата ми ни чакаше някакъв човек, който наричат Ицко Малкия.

Същото лице беше повикало полиция и градска мобилност и беше там единствено с цел да търси скандал с мен. Аз искам да изчистя Плевен от такива като Ицко. Всъщност Ицко наистина трябва да го е страх, защото такива като него трябва да живеят в страх, а не да обикалят улиците спокойно. Мен не ме е страх от Ицко и той го разбра при срещата си с мен.

Заплатих глобата си за неправилно паркиране в размер на 30 лева и продължихме да подаряваме цветя на дамите в град Плевен", пише Руди Гела.

Ние от сайта www.neudobnitebg.com приканваме Радостин Василев да се смири и да спре с тези свои хулигански и непристойни действия. Само защото в момента е политик той си позволява да заплашва човек, който е стоял и чакал 1 час пред гараж, където самият Руди Гела признава, че е паркирал неправилно. Ако съвестният гражданин не беше извикал полиция, едва ли Радостин Василев щеше да плати глоба и да премести своя скъп джип за над 300 000 лева.

Отделно майка с количка не е успяла да премине заради скъпото возило на Гела, който паркира в град Плевен като местен дерибей, който не се интересува от законите в страната.
bottom of page