window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Руди Гела "облиза" Киро и Асен


Най-неуспешният министър на спорта в българската история Радостин Василев, по-известен като Руди Гела, е изговорил поредни крупни лъжи, само и само, за да стане депутат.

Той е направил няколко срещи със съпредседателите на "Продъжаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев. С последния дори са се държали по-фрийволно и са се прегръщали и пипали по ръцете по-продължително. Руди Гела се е опитал да ги измами с думите, че може да привлече структури на партия "Има такъв народ" към "Продължаваме промяната" и затова да го направят водач на някоя от листите им и да стане депутат.


Най-вероятно той ще бъде отлъчен от родния му Плевен, където водач на ПП ще бъде Иван Христанов с, който са във вражда. Ако Киро и Асен повярват на лъжите на Руди, той ще оглави листата им в Габрово, разбра www.neudobnitebg.com от свои източници, близки до бившите управляващи.

Припомняме ви, че Радостин Василев стана известен с това, че съсипа няколко спортни български федерации, които останаха без лиценз заради него и също назначи свои близки приятели за шефове на държавни структури като Тотото и Национална спортна база.

Близки до Руди Гела споделиха пред www.neudobnitebg.com , че двете назначения на Радостин Василев - Александър Тодоров и Венцислав Петков са му много повече от приятели. Тримата често ходили на почивки в чужбина заедно и спяли в една и съща стая с голяма спалня.


bottom of page