window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Руди Гела има хомосексуални наклонности"Плевенчанинът Христо Аврамчев, който бе заплашван от Радостин Василев, написа пост в социалните мрежи, който нажежи политическата обстановка у нас. Той намекна, че Руди Гела си пада по мъже.


Припомняме ви, че преди няколко дни Руди Гела паркира неправилно пред гараж в Плевен, където запуши движението на майки с колички и граждани от близкия вход. Тогава в ситуацията се е намесил плевенчанинът Христо Аврамчев, който е извикал полиция, след което Радостин Василев го е заплашил с побой.Предоставяме ви коментара на Аврамчев в социалните мрежи, без редакторска намеса:"Руди, здравей приятелю! Как си? Как спа? След тази сутришна изява по БНТ ми се стори, че не си мигнал. Защо бе приятел? Кошмари ли имаш? Защо продължаваш да проявяваш слабост бе Руди? Защо намесваш покойни хора и малки дечица за оръжие? Не те ли е срам? Слави изпращал Плевенския ъндърграунд да те притеснява? Само искам да вметна, че няма да позволя на никой да ме използва за оръжие! Било на политическа, или лична основа. Това е между мен и теб! Приел съм го лично!

Наркоман, лихвар, купувач на гласове и ред още обиди и набеждавания по мой адрес. И на мен твои съученици ми казват, че с твоя татуиран пазач сте дружки от малки и имате хомосексуални наклонности, но аз не съм го твърдял никъде, защото все още не съм сигурен. По принцип е ваше право и няма нищо лошо в това.


Дори това в момента е модерно. Жалък си! Война и битки се водят между истински мъже. Аз съм водил доста битки. Аз съм едно обикновенно момче израснало на улицата и борещо се с живота. На мен улицата ми е казарма, а Аз съм войник! Мен жени с пластмасови коси не могат да ме уплашат! Запомни това Руди с банда пеперуди.


С мен се свързаха стотици хора. Много от тях ми разказаха за теб. Бил си малтретиран и тормозен страшно много, като дете. Това обеснява доста неща! Разбирам те, но не те оправдава. Комплекса е сериозно нещо! Бих казал диагноза! Няма да ти простя! Ще се бием докрай!


С банда лайновози можеш да плашиш само гаргите по улиците. Мен няма как да ме стреснеш. Аз съм опериран от това чувство страх! Не го ли разбра при нашата първа среща? Ти имаш власт и пари, но не и моя гръб, който е в момента. А това е НАРОДА застанал на моя страна виждащ правдата! Не ми се прави на бабаит Гелче! Ти не си бабаит, а комплексиран страхливец щом разчиташ на трътлести плашила, които мои приятели са ги пращали да им купуват семки едно време.


Министър на спорта..? Та, аз като те гледам не си се събличал по физическо. Къв спорт? Кви пет лева? Ще ми пратиш хора, както заплашваш Христинка Иванова в телефонния ви разговор? Да заповядат! 😘🇧🇬" , пише Аврамчев.

bottom of page