window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Рехав протест в подкрепа на Петков, повечето участници са от "София прайд"


Рехав протест в подкрепа на Кирил Петков се проведе пред парламента, като повечето физиономии бяха участници от гей парада "София прайд".


Комичното бе, че Петков, в неговия стил на страдащ от дислексия, се опита да обясни, че се бори срещу мафията.


Това не му попречи да е в компанията на купени политици като Радостин Василев, известен като Руди Гела. Бившият служител на Гриша Ганчев, близък до банкера беглец Цветан Василев и дирижиран в днешно време от Прокопиев според злите езици, буди сериозни съмнения в опит за ограбване на държавата и бюджета.


Бутафорията от протеста на Петков, трудно събра по-малко от 100 души, които изповядват неолибералната концепция на организаторите на "София прайд" и е ясно защо има липса на каквато и да било подкрепа от свободния и традиционен българин.


Неубедително е и човекът, нарушил Конституцията, да говори за борба срещу мафията. И всичко това, за да задоволи задкулисието, което го инсталира на власт, но и собствените си офшорки. Гнусно, безвкусно и много лицемерно!

bottom of page