window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Рекорд! 33-годишен шофира с над 5 промила алкохол


Рекорд по шофиране на автомобил, след огромно количество изпит алкохол. Той бе записан в София, където полицията е арестувала шофьор с 5,11 промила алкохол в кръвта. 33-годишният мъж е дал положителна проба и за канабис.


Това се е случило в района на бул. "България" и столичното Околовръстно.

Това съобщи инспектор Виден Димитров от Пътна полиция.


"От няколко дни тече специализирана полицейска операция на територията на столицата. Във връзка с нея има засилена проверка на автомобили. Автомобилът беше спрян за проверка, защото беше видимо съмнителен. При извършените проби за алкохол и наркотични вещества и двете се оказаха положителни. Водачът е с наличие на алкохол в издишания от него въздух 5,11 промила. Наркотичните вещества, които се оказаха положителни, са канабис, след извършената проба за наркотични вещества и техните аналози", съобщи инспектор Димитров.


Шофьорът до последно е отричал да е имало употреба както на наркотични вещества, така и на алкохол от негова страна, допълни инспекторът.


bottom of page