window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Реал" е готов да даде 1 млрд. евро за Мбапе"Реал" (Мадрид) не се е отказал от идеята да привлече Килиан Мбапе и ще направи всичко възможно, за да вземе френския футболист. Според италианският вестник "Гадзета дело Спорт" 14-кратният европейски шампион е готов даде 1 милиард евро, за да може Мбапе да пристигне в Мадрид.


В това обаче не се включва единствено трансферната сума на играча.


Според "Гадзета дело Спорт" в този 1 млрд. влизат още заплатата, комисионите и имиджовите права на футболиста.


Заплатата на Мбапе за следващите четири сезона ще бъде 630 милиона евро, а клубът е готов да плати 150 млн. на настоящия тим на нападателя ПСЖ.


Темата около евентуално преминаване на Мбапе в Мадрид се коментираше още в началото на годината. През лятото дори се смяташе, че французинът е сигурно ново попълнение на "Реал", но в крайна сметка избра да остане в ПСЖ. Той подписа с клуба до 2025 г., а се твърди, че чисто на сезон Мбапе получава 90 млн. евро.


"Гадзета дело Спорт" твърди, че президентът на "Реал" Флорентино Перес е споделил пред свои близки, че държи на всяка цена да привлече Мбапе и той да бъде бъдещият лидер на отбора.

bottom of page