window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Радев захапа Асен Василев за Еврозоната!


Президентът Румен Радев с открита критика към правителството на Кирил Петков и в частност към финансовия министър по това време Асен Василев.


Месец преди предсрочните избори Държавният глава продължава да вади на показ "кирливите ризи" на тези, които той създаде и поведе с гордо вдигнат юмрук.


"Някои искат да влезем в Еврозоната през задния вход, така както те влязоха в политиката. Сегашната инфлация се дължи на предишни грешни управленски решения, затова влизането ни в Еврозоната и Банковия съюз ще доведе до съществени икономически ползи", заяви Радев.


Президентът присъства на дипломирането на младите лекари от Медицински университет-София. На въпрос - "Кой визира?" - Държавният глава не отговори.

Критиките вероятно са отправени към Кирил Петков и Асен Василев, чиито създател се превърна в техен основен критик.


"Президентът да не крие политическия си провал в Европа зад технически критерии“. Така съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Асен Василев коментира думите на президента Радев по повод влизането на България в еврозоната.


Между вътрешните си сплетни партиите и Президентът на "Промяната" за пореден път не намериха сили да оправдаят големите си европровали.

bottom of page