window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Радев дава третия мандат на ИТН


България скоро може да отиде на избори за 48-и парламент. След като вотът на недоверие мина успяшно за първи път в новата ни история, сега следва традиционната процедура - парламентарната рулетка. При нея президентът Румен Радев ще даде последователно три мандата.


Първият ще отиде при политическата сила, която изкара най-голям резултат на изминалите избори - "Продължаваме промяната".


Ако те не успеят да направят правителство, както се очертава, следващият мандат ще бъде за ГЕРБ, които бяха втори на предните избори, а според социолозите на следващите ще са първа. От партията на Борисов заявиха, че те ще върнат веднага мандата.


След това идва най-интересният момент - третият мандат, който е по избор на президента Радев.


Източници на neudobnitebg.com от президентството ни споделиха, че той ще бъде даден на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".


Според нашите информатори Трифонов вече е подготвил проектоправителство, което наподобява това в предишен парламент, където ИТН предложи Николай Василев за премиер, без да се допита до нито една от другите партии.


Пикантни слухове говорят, че шансът Трифонов да успее с този кабинет е в него да бъдат вкарани Георги Милчев - Годжи, Евгени Димитров - Маестрото, Краси Радков и други знакови за "Шоуто на Слави" лица, за да не бъде предаден той от хора, на които е дал доверието си тип Руди Гея, извинете Гела.


bottom of page