window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Пълна излагация в " Ергенът"

Снощният епизод на риалити шоуто "Ергенът" остави зрителите в шок и потрес. Момичетата "смаяха" зрителите с неповторимите си "знания". За пореден път участничките, борещи се за сърцето на Виктор Стоянов, доказаха, че само с хубав външен вид не става, трябват и знания.Изненадата на вечерта дойде от Гергана, която до сега зрители и участнички смятаха за повърхностна и глупава. Гергана отговори безпогрешно на всички въпроси, свързани с историята, географията, литературата и математиката. Самата тя отбеляза доста правилно след края на състезанието, че то е било не толкова за интелигентност, колкото за "обща култура, и то от най-ниско ниво".
"Нормално да не знаеш всичко, ама да не знаеш кога е освободена родината ти... Деница уж много умна, интелигентна - написала 1806г., Блажка - 681г. Ужас!", коментира възмутена зрителка в мрежата. Хубавиците трябваше да отговарят на въпроси, за да стигнат до картонен образ на Виктор. "В тази игра всички пътища водят към Виктор, но не става само с красота - трябва и акъл" им каза Наум Шопов и обясни, че дамата, която първа достигне до Виктор чрез правилните си отговори ще получи роза и няма да се притеснява от това, че може да отпадне по време на Церемонията на розата.


Тук обаче започнаха и проблемите, защото общата култура на участничките явно не стигаше и до ниво 3 клас. Феновете на предаването бяха буквално потресени от факта, че девойките не могат да отговорят на елементарни въпроси от обща култура.Зрителите заляха ФБ страницата на шоуто с десетки коментари. Ето някои от тях: "Благенце, всичко ти куца бе душицо, ни в историята те има, нито в литературата"; "На мен ми е тъжно.."; "Връх Мусала в Стара планина... Баба Илийца в Под игото... Дъното!"; "Ето, това е от значение. А не изкуственото поведение на тези момичета. Знанията им. Сякаш не са ходили на училище"; "Виктория дори и руските автори и произведения не знае"; "Мъка, мъка! Пълен срам и позор да не се знаят такива важни неща. Виктория Капитонова от десет години е в България и дори не си е направила труда да се образова поне малко"; "Да не знаеш кога е освободена България... Да не знаеш, че връх Ботев е най-високият връх в Стара планина, да не знаеш за Съединението…….. Изумена съм! Нормално е да не знаеш всичко, но това са наистина елементарни въпроси от обща култура. А Виктория да хваща парцалките и марш в Русия. Как може за 10 години тук да не знаеш къде е сградата на Народното събрание. Малоумщината за Пушкин изобщо няма да я коментирам!"; "Удариха дъното днес.. толкова прости и тъпи жени на едно място си е страшно. Виктория и Блага са толкова жалки, гадост!".


bottom of page