window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Просто Киро спря доставките на газ за България


Независимият журналист Димитър Байрактаров направи пореден силен коментар в своя профил във „Фейсбук“. Вижте го без редакторска намеса:


„Ето че неизбежното се случи! След поредната изцепка на просто Киро Русия спря доставките на газ за България. Нямаше как това да не се случи, когато държавата се управлява от слуги на чужди интереси! През последните два месеца правителството и голяма част от парламента се интересуваше от всичко друго, но не и от интереса на народа!


А са се клели във всичките си действия да се ръководят именно от интересите на народа! България се управлява от клетвопрестъпници, които с всеки изминал ден ни тласкат към ужасна катастрофа!


Тяхното оставане на власт ще ни стовари върху главите глад, мизерия и разруха, каквато техните съюзници ни желаят от сърце. Но и това не е най-страшното! Най-страшното е, че тези несретници ще ни вкарат в братоубийствена война с руския народ! Що за народ ще сме ако допуснем това да се случи?

bottom of page