window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Просто Киро - кмет на София?


След като докара страната ни до пълен крах и бедност, сега Кирил Петков се готви да стане кмет на София и да съсипе столицата ни.


След като стана ясно, че просто Киро няма да помирише повече Министерски съвет, шефът на „промяната“ е избрал друго поприще, което да удовлетворява огромното му самочувствие без покритие, а именно кмет на София. Кандидатурата му вече се предлага на коалиционните партньори от ДБ, научи Breaking.bg от свои източници в „добрите сили“.


Това обяснява и желанието на Лена Бориславова да се оттегли от депутатското място в парламента и да се посвети, по нейни думи, на местните избори през есента в София.

Кандидатурата на Кирил Петков обаче е внесла смут в редиците на коалицията ПП-ДБ, която се кани да спечели изборите в София. Според много от техните симпатизанти това било „кауза пердута“, която ще разцепи „добрите сили“, защото многобройните гафове и скандали около Просто Киро го правели неизбираем.


Към момента ПП-ДБ неофициално обсъждали около пет кандидатури за кмет. Това са Борис Бонев, който непрекъснато се самопредлага на коалицията, бизнесменът Васил Терзиев, „касиерът на Христо Иванов“-кметът на столичния район „Слатина“ Георги Илиев, Трайчо Трайков, кмет на район „Средец“ и на архитект Любомир Георгиев.

Бонев е недолюбван от ДБ, защото на предишните местни избори през 2019 година би кандидата им Игнатов и събра без листа за съветници повече гласове от тях.
bottom of page