window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Промяната призна: "Борисов е нивa над Кирил и Асен"


Удар в сърцето на Продължаваме промяната. Един от "техните хора", поне доскоро, каза нещо, което би наранило едно средно голямо политическо животно.


Доскорошният депутат от партията на Киро и Асен Александър Дунчев направи интересно признание с коментар във Фейсбук. Под пост в социалната мрежа той признава, че Бойко Борисов е много по-голям лидер от съпредседателите на ПП, както и че ГЕРБ са направили много повече за българската природозащита, отколкото през последните две години ,през които уж ПП са били във властта.


Ето и целия му коментар:

"Приятелю, уважавам мнението ти, и ти благодаря за рекламата, но моля те единствено да се замислиш кой до вчера алармираше как ГЕРБ и ДПС ще купят изборите чрез източването на горската система, кой не подкрепи грам тази битка срещу ГЕРБ и ДПС, кой не направи нищо в подкрепа на горите и природата през последните две години, кой лъже че един малък човек може да съсипе изборите с истината и реални факти, докато политически лидери с огромна мощ и финансови ресурси не могат да ги спасят.


И ти знаеш ли че по времето на ГЕРБ бе постигнато много повече за българската природозащита, отколкото през последните две години през които уж бяхме във властта, и не за друго, а защото нашият най-голям враг Бойко Борисов се оказа много по-голям лидер, отколкото ние се пънем"


Със сигурност за този коментар има повод. Дали са слуховете за шамари от страна на Кирил Петков, или просто тази "Промяна" наистина не си струва, предстои да разберем. Пък и Дунчев обеща да каже още неща преди изборите…

bottom of page