window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Промяната" прекали! Киро назначи охраната си за зам.-мимистър на МВР (снимка)


Порочните практики на "Продължаваме промяната" вземат връх. Заради обществения натиск съпругата на Даниел Лорер - Виолета бе отзована от сладък пост в европейската инвестиционна банка.


Арогантните назначения на ПП продължиха и в днешния ден. Съпредседателят на управляващата партия Кирил Петков назначи своята лична охрана за заместник - министър на вътрешните работи.

Това е Кирил Ценкин, който е дългогодишен служител на Националната служба за охрана (НСО). Ценкин е преминал последователно през различни етапи на кариерно развитие, изтъкват от Министерски съвет. Завършил е магистратура със специалност "Логистика на сигурността и отбраната" във Военната Академия "Г. С. Раковски", както и множество допълнителни обучения и специализирани курсове в сферата на сигурността.


Сайтът www.neudobnitebg.com пита Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и другите харвардски измамници - кога ще назначат за министри своите икономки, чистачки и любовници?

bottom of page