window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

„Промяната“ назначи скандален бизнесмен за Областен управител на Варна


Промяната във Варна продължава с пълна сила. В края на последния работен ден за седмицата – петък премиерът Кирил Петков е назначил скандален бизнесмен за поста на Областен управител.Това е Благомир Рубинов Коцев – син на Рубин Коцев. Двамата са съсобственици на фирма "ОВЪРСИЙЗ-ХОРИЗОНТ", която е собственост на ресторант "Хоризонт" в Морската градина.


На снимката: Рубин Коцев - баща на новия Областен управител на Варна


Тази фирма е съдила всяка заповед за спирането на колите в Морската градина с цел лична изгода – клиентите им да стигат до техния комплекс със своите автомобили. За сметка на това хората, които се разхождат в едно от най-красивите места в морската столица, трябва да дишат газове и да се оглеждат някой да не ги блъсне от нищото.

Фирмата "ОВЪРСИЙЗ-ХОРИЗОНТ", собственост на новия Областен управител на Варна, и нейните служители са редовни организатори на контра-протести, които целят допускането на автомобили в Морската градина на Варна.
„Фирмата "ОВЪРСИЙЗ-ХОРИЗОНТ" доколкото ни е известно закупи "паркинга", където беше блъснато момиченцето и продължава да го използва като паркинг. Съдила е активисти, които са се борили за Морската градина",пише във Фейсбук ядосаният варненец Явор Атанасов и продължава.


На снимката: Злощастният паркинг във Варна


"Доколкото се чува Благомир Коцев имал амбиции да става кмет на Варна. В заключение ще кажа, че това не е промяна, а ПОДМЯНА. Нядяваме се ПП да преосмислят назначаването на този човек. Ако остане на тази позиция, очаквайте още продаване на държавни имоти в Морската градина, коли и вероятно нови опити за застрояване“, споделя още Явор Атанасов.


На снимката: Благомир Коцев - новият Областен управител на Варна


Благомир Коцев е завършил Първа езикова гимназия във Варна, а през 2003 г. учил в Лондон. Според запознати обаче той няма документ за висше образование, което създавало спънки за властовите му мераци. Баща и син Коцеви сигнализират обществото и с много други свои действия. Едно от тях е участието в заменки със земи по българското Черноморие, включително с имоти в НАТУРА 2000, ситуирани в землищата на Балчик, Каварна и Долни чифлик. Зелени активисти във Варна вече скочиха на скандалното назначение, готвят се и протести.

bottom of page