window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Промяната" - краката върху масата и джендър чорапи


Едно време в България имаше управляващи, които бяха много скучни. Обличаха се с официални костюми и черни чорапи, храниха се с прибори, а не с ръце и стояха на масата, както го изисква етикетът.


В 47-ия парламент обаче има промяна. Името на първата политическа сила даже се казва точно така "Продължаваме промяната". Депутатите на тази партия не се съобразяват с консервативните правила - те харесват гей паради, жълти палави чорапи и други екстравагантни неща.


На днешния първи парламентарен ден от седмицата народният представител на "Промяната" Александър Ракшиев "превзе" кафенето на парламента, като ВДИГНА КРАКАТА СИ и ги сложи гордо върху една от масите за повече от половин час.След като видя, че други депутати го снимат, той реши да махне краката си, облечени с жълти чорапи, от една от масите на сградата, която кове законите на страната ни.


До този момент депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Ракшиев бе извествен единствено с това, че няма никаква парламентарна дейност, като създаването на проектозакони или изказвания от трибуна, но за сметка на това е редовен в кафенето на парламента, където обича да подпира масите със своите крака.


bottom of page