window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Промяната" е към своя залез


Журналистът Димитър Байрактаров написа силен пост в социалните мрежи, където описа края на бившите управляващи от "Продължаваме промяната".

"Изминаха почти две години, когато на 12 май 2021 година с публикация предупредих, за Кирил и Асен. Бях единственият, който се осмели в деня на назначението им да го направи. Какво се случи от това мое откровение? Последваха реки от помия, обиди и заплахи срещу моята скромна персона, само защото си позволих да кажа истината за "новите месии".


Две години по-късно всяка моя дума се потвърди, но нито един критикар не се извини за неоснователните си обиди. С лансирането на промяната, която както си спомняте изникна от нищото се лансираше и един друг проект, който също изникна от нищото. И двата проекта са лансирани от определени структури.


Тяхното съществуване се подхранва чрез преливане на гласове с цел в страната ни да се поддържа нестабилна политическа обстановка, чрез което да се обслужват чужди интереси. Промяната на Кирил и Асен върви към своя залез, което лесно може да се забележи и по поведението на медиите към тях за сметка на другата летяща към върха формация, която за няколко месеца от 127 568 гласа бе напомпана до баснословните 358 172 гласа.


Огромната част от тези гласове по някакъв странен начин за кратко време променят убежденията си от евроатлантически във крайно антиевроатлантически. Такъв феномен е възможен само по един начин и това е когато с гласовете се разпореждат само на книга и кукловодите ги пренареждат както диктуват техните интереси. Растежът на тази формация напомня развитието на едни подобни формации в Украйна. Дори поведението им, с което определят кой е добър и лош, кой е журналист и кой не е, особено при критично поведение към тях, напомня ужасно много на поведението на онези организации в Украйна.


Според мен при всички случаи нещата няма да завършат добре, което е видно и от огромните колони от украински тирове между Казанлък и Сопот, чакащи да бъдат натоварени известно с какво, но въпросната уж патриотична партия, за която е ясно, че е помпана от Козяк остава сляпа за този факт. Не ми остава нищо друго освен да покажа и аз тези колони с украински тирове, пък току виж някой ни отоговори с какво ги товарят в Сопот и Казанлък?"

bottom of page