window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Промяната" дава над 10 милиона лева за депутатите на Слави?


Управляващата партия "Продължаваме промяната" е на път да си осигури парламентарно мнозинство, макар и да бъде много крехко.


Кирил Петков е преценил, че трябва да задържи властта на всяка цена, защото при нови избори той и партията му едва ли ще влязат в парламента.


Просто Киро е развързал кесията и е предложил сума от над 10 милиона общо за между 7 и 15 депутати от партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ", разбра www.neudobnitebg.com.


Става въпрос за хора, които са организирани от спортния министър в оставка Радостин Василев - Руди Гела, който не искал да напуска своя пост, но е бил принуден да го направи.


Вече четири дни просто Киро води разговори с народни представители от ИТН и им обещава сериозни суми, ако решат да подкрепят управляващите и да предадат Слави Трифонов. Наши информатори ни споделиха, че парите, които премиерът им обещава варират между 1 и 2 милиона лева на депутат.


Припомняме ви, че още миналата седмица Кирил Симеонов, който е избран от варненската листа на "Има такъв народ" призна за подобни разговори с министър - председателя, въпреки че не спомена паричното възнаграждение, което Петков му е предложил.


Очаквайте подробности!!!

bottom of page