window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Промяната" в Радомир се оказа ПОДМЯНА!


Бившият областен управител на Перник, назначен от правителството на "Продължаваме промяната", Кирил Стоев ще бъде кандидат за кмет на град Радомир. Като цяло това не звучи много скандално, ако той не беше политически хамелеон, преминал през много партии, само и само, за да се докопа до властта.


Кирил Стоев е бил в Реформаторския блок, в ДБГ на Меглена Кунева и има роднински връзки в ГЕРБ. Като говорим за роднини - баща му Георги Стоев е дясна ръка в Общината на кмета от ГЕРБ Пламен Алексиев. Той отговаря за всички извършени ремонти и европроекти на територията на град Радомир.


Заради него и жителите правят редовно протести заради лошите инфрастуктурни условия, благодарение на които радомирци газят в кал и локви, за да стигнат до домовете си.


Майката на Стоев пък е назначена на всички избори в Общинската избирателна комисия в Радомир от квотата на партия ГЕРБ. Отделно тя работи като счетоводител във фирмата на известните като железарите в града, които са едно от най-сериозните лобита на кмета от ГЕРБ, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Водещият се сега за нов политик и промяна Кирил Стоев на два пъти подкрепя кмета на Герб Алексиев като представител на Реформаторския блок и партията на Кунева ДБГ през 2015 и 2019 година.


bottom of page