window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Прокуратурата погна кандидат за кмет от ПП - ДБ в голям областен град


Снимка: АфераАвтор: Рубин МладеновНовата коалиция между "Продължаваме промяната и Демократична България" продължава да се срива с бързи темпове.


Варненска Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Благомир Коцев за извършено престъпление по чл.220 ал.1 от Наказателния кодекс / чл. 220 ал.1 от НК – Длъжностно лице, което съзнателно сключи неизгодна сделка и от това произлезе значителна вреда за стопанството или за учреждението, предприятието или организацията, които то представлява, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години/ извършено в качеството му на областен управител на Варна, пише сайтът Афера.


Досъдебното производство е под номер №3 от 2023 година по описа на Варненска окръжна прокуратура.


Благомир Коцев бе областен управител на Варна, назначен от правителството на Кирил Петков, а понастоящем е кандидат депутат от листата на ПП и ДБ във Варна за предстоящите парламентарни избори на 2 април т.г. Според сигурна информация на сайта www.neudobnitebg.com Коцев ще бъде и кандидат за кмет на Варна.За безобразно и престъпно сключените договори от Благомир Коцев, АФЕРА, вадейки ги на светло, тогава писа, че са сключени от Коцев под менторството на съпругата на Даниел Лорер – Виолета Лорер. Понастоящем Даниел Лорер пък е водач на варненската листа на ПП и ДБ за парламентарните избори.

bottom of page