window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Прокуратурата иска имунитета на депутат от "Продължаваме промяната" (Видео)


Прокуратурата ще поиска имунитета на депутат от управляващата партия "Продължаваме промяната", разбра www.neudobnitebg.com от източници в институцията водена от Борислав Сарафов.


Става дума за бившия шеф на БАБХ и гласен доскоро за поста земеделски министър Христо Даскалов. Очаква се имунитетът му да бъде взет в последните работни дни на парламента преди депутатите да излязат в летен отпуск - до 4 август. Възможно е и това да се случи в началото на септември, но шансът е по-малък.


Прокуратурата заедно с НАП са направили обстойни проверки на Даскалов относно негова съмнителна сделка с имот в Първомай от 105 квадрата, който е закупен за смешната сума от 11 хиляди лева.


Оказва се, че Даскалов е прилапал имота от човек, който е бил на смъртен одър. Заради нечистоплътната сделка синът на собственика останал без грам наследство.

Местни брокери са категорични, че подобна сделка е невъзможно да бъде сключена дори и преди 4 години. Ориентировъчно дори дават цена на въпросната къща – между 68 000 евро до 160 000 евро.


Вижте още във видеото:


bottom of page