window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Продължаваме промяната" се коалира с Гриша Ганчев
"Продължаваме промяната" си намери нов коалиционен партньор след напускането на коалицията от "Има такъв народ". Това е Гриша Ганчев, който вече има шестима депутати. Най-знаковият е бившият спортен министър Радостин Василев, който и досега беше под крилото на на Ганчев.


Той заедно със сина му Дани Ганчев са били всеки ден в спортното министерство, споделиха хора от ведомството за neudobnitebg.com. Освен това известният като Руди Гела министър е изпълнявал всички заповеди на човек, известен с израза "ти къщичка за птиченца правил ли си" бизнесмен.По-рано днес Василев събра петима отцепници от ИТН на пресконференция, където се зарекоха в любов на новата си партия "Продължаваме промяната", която засега ще подкрепят само като независими депутати.


Другите петима народни представители са хора от ДС и нереализирани адвокати и т.н. Въпреки че те няма да останат известни за хората в бъдеще, те вече са милионери. За подкрепата си са получили между 1 милион лева и 1 милион евро.


Разбра се още, че Радостин Василев се е изживявал като мутра и е заплашвал народният представител Христина Иванова, че ще й прати хора ако тя не се присъедини към отцепниците, които ще подкрепят "Продължаваме промяната".


На пресконференция на "Има такъв народ", тя пусна запис на телефонния разговор, който гласи следното:


"Идвам да те взема лично. Правя го за твое добро, не ме предавай и ти. Ако не си подай молбата и напускаш Народното събрание. Защото иначе аз ще ти пратя хора и те ще ти направят молбата. Няма да ставаме от ПП, даже няма да ги подкрепяме. Те си имат от другаде подкрепа. Ние си изразяваме нашата воля. Бъди спокойна, всичко ще мине, няма да те заблуждавам. Уплашиха ли те? Щом си категорична, че не искаш, ще изпратя утре да дойдат хора при теб да си подадеш молбата за напускане на НС. Ще видиш, че ще го направиш".bottom of page