window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Правителството на "Промяната" пада след местните избори


Очаква се правителството на "Продължаваме промяната" да се разпадне след местните избори в края на месец октомври, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Най-възможният сценарий е огромен срив на хората на Кирил Петков и Асен Василев и те да не успеят да спечелят почти никакви кметове в големите Областни градове и така да се очертаят като партия, която няма легитимност да управлява.


Вече и социологическите агенции започнаха да правят прогнози за местните избори. Социологът Кольо Колев от "Медиана" обяви, че ПП/ДБ ще имат среден вот между 7 и 10 процента.


„ППДБ реално имат 7-10% електорална подкрепа, на колкото Кирил Петков ги оцени на известните изтекли в пространството записи, и това ще се види ясно на изборите в края на октомври”, заяви социологът Кольо Колев от агенция Медиана.


Пред България он еър той коментира като „война на кметове” случващото се с издигането на номинациите за местния вот от управляващата коалиция. В Бургас тя ще играе с двама кандидати, в Пловдив и Варна пък в един ден бяха пуснати трогателни писма от неволно отказващите се депутати от ДБ Манол Пейков и Стела Николова, които имаха големи шансове да оглавят втория и третия ни град.


Беше коментирано налагането на доминация на ПП, „която по същество не е партия – няма организации по места и структури, а резервната й скамейка не съществува, щом издига само депутати”, коментира експертът.

bottom of page