window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ПП призна една от грешките на партията


От "Продължаваме промяната" направиха малка крачка към това да си признаят, че са партията, която е била най-вредна за страната ни в политическата история до ден днешен.


От фирменото сдружение на Кирил Петков и Асен Василев не си признаха, че са направили българите още по-бедни и че са вдигнали рекордно сметките за всички битови нужди, както и цените за най-важните необходими хранителни продукти.


Все пак един от силните хора в партията Росен Костурков, който е бивш депутат призна за една от грешките на бившите управляващи. Младият човек в политиката Росен Костурков, който е на едва 50 години заяви следното:


"Ние седим твърдо в центъра, не разграничаваме електората на ляв и десен. Не успяхме да покажем на хората какво точно сме свършили и на това отдаваме загубените 150 хиляди гласа. Имаме проблеми с комуникацията с българите, както вътре в коалицията, така и с гражданите. Ние се провалихме", призна Росен Костурков.bottom of page