window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ПП прегази изборния кодекс, снимаха насилствено журналист с агитационен материал


По време на вчерашния Национален празник, от коалицията ПП +ДБ са направили сериозно нарушение на Изборния кодекс, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Новата коалиция откри своята кампания на площад "Централен" в Пловдив , а там пиарът им Найо Тицин с благословията на Кирил Петков и Асен Василев, е ходил многократно след журналиста Николай Караколев с рекламно пано на тяхната коалиция, в която е написан и номерът им. Те са пробвали да заснемат Караколев под въпросната рамка, за да излезе , че той им симпатизира. Това се е случило въпреки неговото многократно несъгласие.


Вижте и поста на Николай Караколев в социалните мрежи във връзка с хулиганската проява на ПП, които прегазиха Изборния кодекс с това си нарушение."Мислех да подмина с насмешка на пръв поглед детските номера на пиара на ПП Найо Цицин и бившия премиер Кирил Петков. След като многократно Цицин вървеше след мен с тази табелка, явно накрая е успял да ме щракне фотографът на "Продължаваме промяната". Браво!!!


Споделих на Кирил Петков за действията на Найо Цицин, а той вместо да реагира и каже, че това е неправилно, го подстрека да продължава да навира табелката си пред мен с думите - "давай, давай".


Пак казвам, че мислех да пропусна с насмешка тези действия, но от днес в България стартира предизборна кампания и колкото и на ПП да им се иска да съм тяхно лице и да им правя пр , няма как да стане. С тези си действия , те нарушиха няколко Закона, свързани с личната неприкосновеност, а също и с изборния Закон.


Другата седмица ще пусна жалби до няколко институции, сред които главният прокурор, министърът на правосъдието, ЦИК и други.


P. S.: Хубав празник, приятели! В утрешния ден ще ви пуснем видео от днешните събития, където от ПП заявиха, че 3 март не е празник и Русия не ни е освободила, а ОСВОБОЖДЕНИЕТО ни е дело на Украйна....", завършва Караколев.


Ние от сайта www.neudobnitebg.com призоваваме разследващите институции да си свършат подобаващо работата по този случай.

bottom of page