window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ПП направиха уникална реклама на Бойко Борисов (Видео)


Уникална реклама направиха на Бойко Борисов от ПП в дома на киното, където се изсипаха голяма част от активистите на партията на Кирил Петков и Асен Василев. Явно наетият от Петков и Василев бивш пиар на Иван Костов Найо Тицин без да иска превърна събитие на Промяната в агитация за Бойко Борисов.


Интересно е, че явно беше наредено на актива на ПП, когато им се задават неудобни въпроси за кражбите им, оповестени от доклад на ДАНС, да навират в камерите снимка на Борисов, което е доста глупаво.


Вместо да излезе агитация за ПП, стана като реклама на Борисов. Найо Тицин от своя страна подтичваше след всеки неудобен журналист, за да може да спаси Петков и Василев от неудобните въпроси като поставяше пред камерата снимката на лидера на ГЕРБ. Активът на ПП бягаше от медиите при въпроси относно доклада на ДАНС за всичките им далавери. За сметка на това остана усещането, че на събитието на ПП присъства и Бойко Борисов, който доминираше през цялото време.


bottom of page