window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ПП и ДБ се провалиха с манифестацията


Един от най-актуалните политически коментатори в България Сергей Петров написа силен коментар в социалната мрежа "Фейсбук" за последните политически събития у нас. Предоставяме ви го без редакторска намеса:


ДБ и ПП се опитаха неуспешно да използват организации, които се занимават активно с посрещането на украински бежанци, за да съберат повече хора на манифестацията си в подкрепа на кабинета.


И това е голяма мерзост.

Истината е, че онези с фиксация върху "морала и ценностите", са тези, които са склонни да плюят на всичко, за да постигнат някакви политически цели.


Бързичко ще припомня няколко неща:


- Кабинет с участието на БСП, които направиха всичко възможно да НЕ помогнем на Украйна и да се скрием зад "военно-техническа помощ", която няма как да окажем;


- Кабинет, с участието на БСП, /наследник на БКП, ако някой е забравил/ издигнала настоящия президент на България Румен Радев, след консултации с не кой да е, а именно Леонид Решетников.


- Кабинет, в който министри на ПП опитаха да оправдаят тоталния си провал в справянето с бежанския поток, като прехвърлят отговорността на самите бежанци;


Можете да разкажете тези неща на бежанците, вместо манипулативно да ги въвличате в процеси, които са им чужди. Съдбата на политическите сили се решават от българските граждани, на които законите дават съответните права.


bottom of page