window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ПП - ДБ започнаха да купуват гласове


Новата ултралиберална коалиция между "Продължаваме промянта" и "Демократична България" започна да купува гласове. На този етап това не се случва с пари, а с хранителни продукти, а до изборния ден се очакват и финансови стимули.


Сайтът www.neudobnitebg.com се сдоби със снимки и информация от няколко населени места, където представители на ПП и ДБ поставят агитационни торбички, в които има малко хранителни продукти, на къщи в малки населени места, за да спечелят по този начин гласовете на бедните избиратели.

Сега ви предоставяме и част от разказа на Таня Нахабедян за троянско село:


"Тея от ПП верно удариха дъното. Така е осъмнал квартал Попишка, Троянско!


Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях!“, разгневено ни пише Валентина Тодорова.


„Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят с шпек и лютеница“, пише още читателката ни.


От мейла получен от Валентина Тодорова става ясно, че торбичките с хранителни продукти са били слагани по вратите на къщите в квартал Попишка, община Троян.

bottom of page