window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Асен Василев - премиер, ПП би шута на Петков
"Продължаваме промяната" се отказа от своя съпредседател Кирил Петков и той няма да бъде тяхното предложение за премиер. "Снощи е взето решението. Знам името на наследника на Кирил Петков - това е човек на "Продължаваме промяната".


Казах повече, отколкото трябваше да кажа. Това сподели пред БТВ заместник-председателят на парламента Атанас Атанасов от "Демократична България" по повод днешното връчване на мандата от 17 часа в президентството.


Атанасов допълни, че решението ще бъде съобщено днес и ПП трябва много бързо да пристъпи към преговори с потенциалните коалиционни партньори за ново правителство.


"Ако ще се работи сериозно за създаване на нова правителство, то не може да бъде начело с Кирил Петков. Виждам, че от ПП са решили да действат сериозно“, допълни Атанасов.
Според информация на neudobnitebg.com от няколко парламентарни сили предложението за премиер ще бъде Асен Василев. Още преди два дни ние го попитахме лично дали той ще бъде предложението за министър - председател, но той не пожела да отговори.

bottom of page