window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Поръчкови журналистки останаха без работа


Предаването "Въпросите", което се излъчваше всеки следобед по ТВ 1, излиза в "дълга ваканция" поради липса на финансиране. Това обявиха от екипа на предаването.


То се излъчваше в продължение на три години, като всяка вечер водещите се сменяха. В екипа участваха журналистите Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други. Продуцент е Люба Ризова, която дълги години беше директор "Новини и актуални предавания" в БТВ.


Миролюба Бенатова и Генка Шикерова са известни сред медийните среди като поръчкови и подкупни журналистки, които са готови на всичко само и само, за да изкарат пари.


"Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на "Въпросите"! Благодаря и на всички видими и невидими помощници, това предаване да го има! Благодаря на зрителите за даренията! Продукцията излиза в дълга ваканция! Търсим финансиране!", написа във фейсбук Румен Ковачев, собственик на ТВ 1.


bottom of page