window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Порно звездата Любена Павлова ползва полицаи за хамали


Станалата известна със своите видеоклипове за възрастни Любена Павлова се гаври с родната ни полиция. Тя превишава своите права и ползва служители на реда за хамали.


Това става ясно от снимки, публикувани в социалните мрежи. От МВР потвърдиха, че Павлова е с денонощна охрана и че служители ѝ носят покупките. Неясно остава защо те се държат като нейни прислужници, вместо да си вършат работата - да внимават да бъдат спазвани Законите в Държавата ни.


Снимките на Павлова се появиха в популярна фейсбук група "Squating Slavs in Tracksuits". Ъгълът на снимките показва, че човекът, който ги е правил, е бил близо до Павлова и полицаите. На единия кадър прилежно са заснети регистрационните номера на двете коли, но хората липсват. Следващата снимка е от процеса на товарене на мебелите.

От МВР обясняват, че Павлова е с охрана по искане на Софийската районна прокуратура. Не е ясна точната причина защо, но е възможно тя да е скалъпила някоя лъжа, за да я пази родната полиция от подигравки на хората за десетките порно клипове с нейно участие, където тя показва умения с уста и други части на тялото си.bottom of page