window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Полицаи пребиха зверски варненец, бъркат му в очите и му пускат електрошок


На зверска полицейска гавра е бил подложен варненецът Емил Атанасов. В четвъртък вечер малко след полунощ, на бул. „Патриарх Евтимий“ 46 пред заложна къща "Moneypoint" полицаи от Първо Районно към ОД на МВР – Варна пребиват мъжа.


Емил Атанасов си е оставил мотора пред заложната къща , когато двама полицаи го приближават. Ето какво още разказа за www.neudobnitebg.com потърпевшият от полицейското насилие.


"Всичко започна с рутинна проверка заради това, че съм мотоциклист и бях спрял и имаха възможност да ме проверят.

След като се установи, чe номерът на мотора не се вижда заради позицията, в която е. Заради тази и още една такава нередност имаше словесно напрежение, но аз от своя страна не съм използвал епитети или псувни насочени към тях.

Очаквах развоя на ситуацията като през това време сърфирах в интернет на няколко метра до полицейската кола. След като изчаках 5 мин, отидох до прозореца на водача, за да разбера какво следва.


Полицаят, който малко по късно разбрах, че се казва Владимир Петров Петров ми каза да се отдръпна, защото съм пречил на колегата. В отговор на това му казах, че искам да разбера за какво става въпрос и какво следва.

Получих второ предупреждение с думите:

-Това е полицейско разпореждане, пречиш на колегата.


В отговор отново му казах, че искам просто да разбера какво се случва, тъй като ме засяга пряко и тогава ми бе нанесен първият удар. Последваха още множество удари като през това време аз не съм отвръщал по никакъв начин. След като и шофьорът на патрулката се включи, ми бяха поставени белезници и бах свален на земята по лице.

Тогава за моя изненада започнаха да ме ритат в главата яростно, в резултат на което получих средни телесни повреди като счупвания и хематоми.


В полицейската кола на път към районното ми бъркаха в очите, в следствие на което са неузнаваеми. В районното ми пуснаха ток в главата и в слабините, за да подпиша документ с невярно съдържание, в който пише, че съм ги бил нападнал, а това е чиста лъжа и мъченията пак казвам бяха с цел да ме принудят да ги подпиша.

Това е една много кратка версия на едно преживяване свързано с много болка с продължителност към 4 часа.


В полицията (първо районно град Варна) изядох още много бой и получих не една обиди и заплахи. Буквално бях изтезаван", споделя Емил Атанасов.


bottom of page