window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Политическо номадство: Партията на Стефан Янев „засмука“ знаково лице на ПП


Автор: Иванка Стоянова


Партията на Стефан Янев – „Български възход“ привлече на своя страна едно от знаковите лица на ПП. Става дума за наскоро напусналия „Промяната“ Иван Христанов.Изненадващо той „цъфна“ като водач в листата на „Български възход“, което от своя страна даде нов тласък на т. нар. политическо номадство. Преди време Христанов и Кирил Петков бяха като неразделни. Дори увековечиха тази „непреходна“ дружба със съвместни снимки.

Но, както е известно – в политиката е като в бизнеса - няма приятелство, а само интереси. Именно поради тази причина Христанов бе отстранен от възможността да оглави листата на ПП в Плевен, като на негово място се курдиса „предателят“ от ИТН Руди Гела. Обиден, Иван Христанов бързо загърби съпратийците си и премина на страната на друг политически субект, само и само да се курдиса в парламента.


Медийни публикации свързваха действията на Христанов като зам.-министър с един от ярките представители на сенчестия бизнес- Младен Михалев – Маджо. Твърди се, че именно той е изиграл решаващата роля доскорошната дружка на Кирил Петков да намери нов пристан в лицето на БВ.


Усилено се носят слухове, че е поето обещание на Христанов да се осигурят над 6000 гласа, за да може той да прекрачи прага на 49-ия парламент, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Отделно от това се коментира и фактът, че Маджо е поел ангажимент да проправи път на бизнес амбициите на Христанов и неговата жена, които са основно в сферата на производството на храни, пряко свързани с работата на министерство на земеделието.

bottom of page