window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Политик - хулиган от Демократична България изигра милиони на рулетка


Автор: Атанаска Цонева


Всеки човек има един или повече пороци - някои взимат наркотици, други прекаляват с алкохола или пушат цигари, а трети прелюбодействат. Хазартът също е сериозен порок.


Сайтът www.neudobnitebg.com разбра, че силен политик е подвластен на високите залози.


Това е Румен Димитров от партията на Атанас Атанасов - ДСБ. Милионерът - политик е известен с това, че преди месец изхвърли с груба сила журналиста Николай Караколев от пресконференция на коалицията ПП/ДБ в офиса на партия "Демократи за силна България" на улица "Кърниградска" в центъра на София.

Легалният бизнес на Румен Димитров, известен като Румен Дебелия от Люлин, е свързан с водни басейни. Той е собственик на големия басейн в центъра на Банкя, собственик е и на няколко фитнеси и спа вериги в квартали на София. За нелегалния бизнес на Димитров ще ви осведомим в друг наш материал.


Сега се връщаме към основния порок на Румен Димитров, който вече не е дебел и след няколко операции е свалил близо 90 килограма и от 170 вече е под 100 килограма. В свободното си време Димитров обича да залага на рулетка.


В едно от най-елитните казина в близост до НДК, Румен Димитров разиграва крупни суми. Очевидци от залата споделиха пред www.neudobnitebg.com, че той играе сам на вип маса и върти за няколко часа десетки милиони. Само за последната му игра от преди няколко дни е загубил малко над 400 000 лева. Клюкари от залата, които следят изявите на крупни бизнесмени като Румен Димитров споделят, че от началото на май месец, той е изиграл близо 10 милиона лева.


Това ли е моралът в българската политика и така ли ДСБ ще управлява България се питаме ние?
bottom of page