window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Пловдивски депутати от ПП в лют скандал в парламента


РОСЕН ТРЕЗВЕНИЯ И ХРИСТО ЕВТИНИЯ СА СЕ РАЗПРАВЯЛИ В КАФЕНЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ


Скандалите в партия "Продължаваме промяната" продължават с пълна сила. Припомняме ви, че в миналия парламент Радослав Рибарски бе наритал Венко Сабрутев заради гласуване в енергийната комисия.


Наблюдателни репортери са хванали поредния екшън в ПП. След като от кулоарите те са чули силни викове в клуба на народния представител, са влезли вътре и какво да видят - двама пловдивски депутати от "Продължаваме промяната" са били хванати за гушата. Собственикът на скъпа вила в Банско Росен Костурков хванал за врата купувача на евтини имоти и бивш шеф на БАБХ Христо Даскалов. След намеса на квесторите, Даскалов е избягал с бързи крачки, а Костурков му е извикал следното:


"Ей, за какъв се взе ти бе... Няма да ми правиш повече интриги и скандали, защото ще видиш какво ще стане", разпенил се Костурков.


Припомняме ви, че сайтът www.neudobnitebg.com написа преди дни, че Прокуратурата ще поиска имунитета на Христо Даскалов заради негова съмнителна сделка с имот в Първомай от 105 квадрата, който е закупен за смешната сума от 11 хиляди лева.

Росен Костурков пък е известен със своето прозвище Трезвения. Както знаете преди няколко месеца той е влязъл в общинския съвет в Пловдив и не е оставил местните депутати да вършат своята работа след агресивни и пиянски действия. Припомнете си още в следващото видео:

bottom of page