window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Плати ли си Даскалов за удобното интервю в БТВ? (Видео)


Срам и резил за българската журналистика! Пусна ли платено интервю БТВ в предаването си "120 минути"?


Телевизията направи много нагласено и удобно интервю с бившия шеф на БАБХ и настоящ депутат от "Продължаваме промяната" Христо Даскалов.


Водещият Светослав Иванов се държа като съпартиец на Христо Даскалов и вместо да му задава неудобни въпроси, каквато е същността на истинския журналист, той му подаваше топката с удобни подсказки, които явно са били репетирани преди участието на Даскалов.

Ако беше истински журналист Светослав Иванов щеше да знае, че Христо Даскалов няма право да се връща на работа, докато не бъдат изяснени резултатите от изборите, на които се разбра, че Даскалов е избран за депутат от "Продълажваме промяната" и няма право да се връща на директорското място в Българската агенция по безопасност на храните, а още по-малко да уволнява и назначава хора и да пътува до Италия с парични на държавата.


Така нареченият водещ Светослав Иванов не попита Даскалов за имотните му измами в Първомай, за които ние ви разказахме в поредица от видео материали.

Бившият шеф на БАБХ Христо Даскалов си е купил масивна къща от над 140 квадрата в Първомай за смешната цена от 11 хиляди лева. Вижте още във видеото:


bottom of page