window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Пиян депутат от "Промяната" пее на голи задници


На куриозна гледка са се натъкнали читатели на сайта www.neudobnitebg.com. Според нашите последователи бившият рапър Ицо Хазарта се е завърнал към своите музикални участия с група "Ъпсурт" и е бил в много неадекватно състояние - пиян и надрусан.


Депутатът и зам.-председател на комисията по култура в парламента Христо Петров - Ицо Хазарта, се е отдал на строго "културни" занимания снощи във вървежния "Хасиенда Бийч" в курорта "Лозенец". Борецът за образователна реформа рапираше, заобиколен от голи женски дупета в разюздано парти до изгрев слънце. Доста брутален сексисъм, особено в момента, в който Вежди Рашидов метна прословутата си реплика за "курвите, които се сетиха след 16 години, че са изнасилвани".

Участието на Ицо беше брандирано с бившата му група "Ъпсурт", макар на сцената освен полуголите танцьорки да бяха само Хазарта и Бат Венци. Правата върху името на бандата обаче ще оставим на административния съд. По-интересно е защо Петров, който е определил за свой приоритет №1 в НС грижата за подрастващите, участва в подобни безвкусни и пошли спектакли. Още повече, че остават сериозни съмнения дали публиката му е била изцяло от пълнолетни.


Евтините одежди и симулацията на лесбийски ласки от страна на танцьорките едва ли са най-добрият пример, който почти 44-годишният мъжага, баща на 3 деца, може да даде на новите поколения.

Именно скандално участие преди 4 години даде старт на политическата кариера на Хазарта. Дотогава верен привърженик на ДСБ, а след това и на Реформаторския блок, певецът беше изловен в края на октомври 2019-а да пее на предизборен концерт ГЕРБ в Самоков.


Последва публично тричане на фона на провала на кандидата за кмет на София арх. Борислав Игнатов на местните избори. А Ицо се врътна и тегли една майна на градските десни. За да стане по-късно депутат от "Продължаваме промяната".


Ицо Хазарта реди рими, докато зад него младо момиче се дупи демонстративно. Това не е ли безобразно сексистко поведение от един депутат, при това зам.-председател на Комисията по култура в парламента?!

bottom of page