window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Пиян депутат от "Промяната" блъснал човек на пътя (Видео)


Политическите скандали в партия "Продължаваме промяната" не са единствените проблеми за Кирил Петков и Асен Василев.


След като миналата година народният представител Рена Стефанова, която е адвокат на бившия транспортен министър от ПП и шеф на Еконт Николай Събев, блъсна пияна човек в Русе, сега сайтът www.neudobnitebg.com научи за нов инцидент на пътя с пиян депутат на "Продължаваме промяната".


Това е депутатът Радостин Василев, който беше спортен министър и имаше големи амбиции да стане минитър на вътрешните работи.


Известният като Руди Гела политик е шофирал в нетрезво състояние Мерцедес ц 400, който е бившият му автомобил, а сега кара чисто нов джип Мерцедес, който струва над 140 000 лева.


Радостин Василев е блъснал мъж в района на град Червен бряг или по-точно на пътя между село Чомаковци и град Койнаре. Пътното произшестие е станало на 9 януари 2021 г. около 11:30 часа на обяд. Заради голямото количество изпити спиртни напитки, Руди Гела е навлязъл в насрещното платно, където е блъснал правилно движещ се лек автомобил "Опел Астра", собственост и управляван от 58-годишен.

Въпреки че е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал.1 , буква "а", във връзка с чл. 342, ал1 от НК, Радостин Василев е успял да потули случая, а за целта Гела е купил автомобил на блъснатия човек, за да мълчи и дане се стига до допълнителни проблеми.


Близки на Радостин Василев споделиха пред сайта www.neudobnitebg.com, че депутатът едвам си е стоял на краката след произшествието заради огромното количество изпит алкохол и се е наложило да го прибират.bottom of page