window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Пиците" или "парапетът" накараха Киро да нахлуе в БТВ? (Видео)


Съпредседателят на "Продължаваме промяната" и най-неуспешен премиер в българската история Кирил Петков надмина хулиганските действия на Волен Сидеров, Юлиян Ангелов и Светослав Витков в телевизионните студия.

Известният като "просто Киро" политик нахлу в студиото на БТВ, без да бъде канен в последния дебат между политическите партии преди вота на 2 октомври.


Според предварителната заявка на "Промяната" към БТВ техен представител е трябвало да бъде Венко Сабрутев, но вместо него изненадващо Кирил Петков нахлу в студиото и заяви, че той е предпочел да се яви, вместо Сабрутев.

Водещата Мария Цънцарова му направи забележка, но Петков се направи на "ударен от парапет" и остана в студиото.

Най-добър отговор на поведението на Петков направиха от партия ГЕРБ. Деница Сачева излезе от студиото заради арогантното поведение на неканения "просто Киро", а Томислав Дончев също влезе в студиото и иронизира Кирил Петков, като заяви, че явно всеки може да участва там без да е канен. Поради тази причина той е влязъл, за да покаже възмущението си от лидера на "Продължаваме промяната".

В социалните мрежи веднага тръгнаха множество коментари, в които хората предполагаха защо Петков е нахлул в студиото на БТВ. Някои писаха, че той е минал между "парапетите" на Лена и така е придобил самочувствие, а други, че е хапвал пици с кристали.


Последното е много вероятно, защото през цялото предаване бившият премиер прекъсваше другите участници в дебата.


bottom of page