window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Падението на Васко Кръпката


Някои хора са велики в своята професия, но като личности в живота си стигат до крайна точка на падение. Такъв е и случаят с обичания бунтар и рок легенда Васко Кръпката, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Той подкрепи своята колега певицата Милена Славова, която събра на протест свои привърженици преди насроченото дело в административния съд по казуса с така наречените нейни хомофобски обиди срещу гей парада.


На протеста освен Васко Кръпката, група мотористи и активни граждани беше и поп-фолк иконата Рени. При вида на двамата известни певци - Кръпката и Рени, един от гражданите ги е похвалил, че са заедно на събитието въпреки различията в жанровете им и е предложил да си направят обща снимка.


Когато Васко Кръпката е чул това предложение, се е изнервил рязко и се е разкрещял - "как може да се снимам с тази чалгаджийка, това няма да стане никога", разбунтувал се е рок певецът.

bottom of page