window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Оставка, Киро! Оставка, Мунчо! Вий просто не ставате за нищо!


Един от най-добрите антропологични медиатори у нас Георги Николов – Гецата написа пореден силен коментар за сайта neudobnitebg.com. Предоставяме ви го без редакторска намеса.


"Гледайки Тръпчинко и Кокорчо, започва да ми липсва онзи с шнорхелите и плавниците, кандидатът на Слави за премиер. Милия, изглеждаше и се чувстваше като в небрано лозе. Тия двамата обаче изглеждат, като в небрана плодово- зеленчукова плантация. И тук не става въпрос за спирането на газа, това беше ясно от месеци.


Не става въпрос и за посещението в Украйна, там нямаха друг избор. Все пак и те са слуги на някого, само мога да предположа на кой (смея се)... Очаквате решение по казуса „Македония“ в наша полза? Хах! Няма как! Става въпрос за едно мъртвородено бебе, което поне за момента се води четворна управляваща коалиция. Бас ловя, че няма българин, който да не знае, че акушерката е закичена с пагони и е пилотирала военен самолет.


Даже има слухове, че извън „Майчин дом“ е работила и като шеф на ВВС. Но за това след малко. Като човек, отдаден на интелектуалните ценности си задавам въпроса: На вас наистина ли не ви пука, че ви управляват хора без ясна политическа концепция. Аз лично се питам как същите тези въобще си връзват връзките на обувките. Те просто трябваше да усвоят едни „благодарствени“ пари за това, че бяха част от малобройните, но продължили дълго антиправителствени протести.


Парите ги наля един избягал от законодателството, достолепен бизнесмен с 19 обвинения. За сметка на тези пари, обаче, в момента българинът е най беден от управлението на онзи „политически аутист“ Жан Виденов, отпреди близо 27 години. Въпреки напредването на възръстта ми аз все още успешно финтирам деменцията, каквото и да ми коства, и си спомням, че едно подобие на Тодора от Правец поведе народните бунтове с неловко повдигнат юмрук. Визирам, човекът, когото наричате президент, а за мен той си остана Просто Румен!


Този същият повече от година трови пространството със своите, меко казано разочароващи политически експерименти, поредният от които се задава с кодовото наименование „Генерал Янев“. А в същото време опозицията сякаш гледа пасивно…и сякаш е напът да се превърне в съучастник. Вместо да удари по масата и да прати в небитието тези политически небивалици от ПППП, ДеБъ, БСП, Мунчовци ИТНататък! Защото са изключително политически- нерентабилни. Или както биха казали във Враца: „Те просто си не могат“!

bottom of page