window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Оперираха Тошко Неделев след тежката катастрофа в ТбилисиВ грузинската столица Тбилиси в петък вечер стана ужасен инцидент между двата автобуса на националите ни по футбол.


Тодор Неделев, който пострада най-тежко при катастрофата на автобуса на националния ни отбор в Грузия, е претърпял операция през нощта. Неделев е пътувал на последната седалка на автобуса, който е бил ударен отзад. При удара е имало много счупени стъкла, като някои от тях са се забили в главата му. Футболистът е със счупен череп, но към момента е стабилизиран, уверява пресаташето на Българския футболен съюз Виктор Игнатов. Спортистът ще остане поне една седмица под лекарско наблюдение.


„Имаше отчупено парче от черепа, което беше навлязло навътре и се наложи операцията, за да може да бъде коригирано”, обясни Игнатов. Съотборниците на халфа са в шок. Според пресаташето на БФС за живота на Тодор Неделев все още има непосредствена опасност, а най-оптимистичните прогнози са след 3 месеца той да бъде възстановен. Припомняме, че инцидентът в грузинската столица Тбилиси стана снощи напът от аерогарата към хотела на националите ни. Вероятната причина за катастрофата е проливният дъжд и високата скорост на единия от двата автобуса, с които са се придвижвали българите. При набиването на спирачки на пъврия автобус, вторият се удря в него.


bottom of page