window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Окончателно: Арестът на Севделина Арнаудова е незаконен


Софийски административен съд реши на втора и последна инстанция, че арестът на Севделина Арнаудова-Димитрова е незаконен. Тя беше задържана на 17 март от полицаите, изпратени от Кирил Петков и Асен Василев.


Ние от сайта www.neudobnitebg.com питаме - "Ще бъде ли потърсена отговорност за незаконния арест от министъра на вътрешните работи в този момент - Бойко Рашков от "Продължаваме промяната"?


Журналистът Соня Колтуклиева също написа коментар по темата, който ви предоставяме без редакторска намеса:

"Севделина Арнаудова-Димитрова бе арестува пред очите на малката й дъщеря.

Надявам се, че у детето няма да остане травма за цял живот.

Имам 2 въпроса:


- Кой ще понесе съдебна отговорност, че е разпоредил 3 незаконни ареста: на Бойко Борисов, на Владислав Горанов, на Севделина Арнаудова-Димитрова? Кой - Бойко Рашков или Кирил Петков?

- Ще се извини ли на Севделина Арнаудова-Димитрова хлевоустата Калина Константинова, която заяви по БТВ, че арестът е бил обявен за законен от съда? Ще обясни ли водещата, че пред нея, в студиото на БТВ е изречена лъжа?


22 октомври 2022 г., Соня Колтуклиева, Фейсбук: Тези аматьори от “Продължаваме промяната” нито познават, нито зачитат законите, въпреки че искат да командват “съдебната реформа” и да свалят главния прокурор Иван Гешев, за да го заменят със своя креатура - комунистическият следовател, трезвеникът Бойко Рашков, например.


Днес по БТВ, Калина Константинова заяви, че съдът е обявил ареста на Севделина Арнаудова за законен. Лъжа! На втора инстанция прокурорът зае страната на МВР, но още няма обявено решение на съдиите. Районният съд на първа инстанция обяви арестът за незаконен.

Нали ненавиждат прокуратурата - защо се кефят на нейно решение?!


За мен остава огромна загадка какво работеше Калина Константинова като вицепремиер в кабинета “Петков”?

Освен, че стана прочута с три снимки:

- как, на премиерата на филма за самоубилата се поетеса Петя Дубарова, нейният съпруг я държи за з@дника;

- как се смее като напушен@, седнала до Асен Василев, в пленарна зала, по време на драматично заседание на парламента;

- как се носи по коридорите на Министерски съвет в тясно, прилепнало костюмче, като стръвна секретарка, неприкрито съблазняваща началника.


Както и с позорното видео, в което с изкривено от злоба лице, наставлява бежанците от Украйна, сякаш са престъпници.


Калина Константинова отговаряше за “Български пощи”, които не работиха 3 месеца и стотици хиляди българи не можаха да си получат пенсията. То пък на нея какво ли й пука?!


Кабинетът “Петков” за 7 месеца е разхитил 1 милион лева за съветници, Калина Константинова е имала най-много - 12. Какво са работили тези иждивенци на държавна сметка?!


Калина Константинова сега яростно обяснява как: никога с ГЕРБ, никога! А беше съветничка, с висока заплата, на Румяна Бъчварова, вицепремиер, вътрешен министър, депутат от ГЕРБ и началник-кабинет на премиера Бойко Борисов.

Гледай ти, какъв скоротечен катарзис е преживяла тази боркиня на “промяната”?!


Както се пее в песента: назад, назад, моме Калино, имаш (без)славно минало, което не можеш да изтриеш с delete, като бръкнеш в машината, докарала ви изборна победа. Не можеш.

bottom of page