window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Огромен скандал - БАБХ отказва да пусне "Евролаб 2011" на Капитан Андреево, въпреки решения на съда


Журналистът и издател на агенция ПИК Недялко Недялков написа коментар в своя Фейсбук профил, относно отказа на бившите управляващи, които с помощта на БАБХ, отказват да допуснат частната независима фирма "Евролаб 2011" на ГКПП "Капитан Андреево", въпреки решенията на съда.

"Потресаващ скандал е, че държавата в лицето на БАБХ отказва да изпълни две решения на ВАС и не пуска Евролаб на Капитан Андреево.

На границата в момента цари безподобен хаос, никой не разтоварва и не инспектира тировете!

И това е заради фиксацията на кировите марионетки, които превърнаха обсесивната си война с един частен бизнес в общонационална мисия.

Огледално с други пошли сюжети от последните часове на стартъп наркошайката суингъри - Руди Гела затваря ресторанта на Сашо Сталийски, а зеленият девиант Сандов спира АМ “Струма” през Кресна.

Време е за детокс на властта", написа Недялко Недялков в своя профил в социалните мрежи.


От сайта www.neudobnitebg.com призоваваме служебното правителство да се намеси и да помогне на Закона да бъде осъществен. Трябва да бъдат изпълнени двете решения на ВАС и фирма "Евролаб 2011" да се върне на работното си място на ГКПП "Капитан Андреево". Припомняме, че органите на реда имат основна задача да спомагат за осъществяването на Законовия ред и да контролират неговото изпълнение.

bottom of page