window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Нокаутираха съдия по време на футболен мач в Англия


Голям екшън се разви по време на футболен мач!


За пръв път може би в историята на футбола съдия получи аплодисменти от публиката, докато бива изнесен на носилка, когато Сам Пъркинс бе нокаутиран по време на мача от английската Лига 2 между Суиндън Таун и Гримсби, научихме от talkSPORT.


В началните минути на срещата опит за изчистване на една топка попадна в главата на рефера, пращайки го в безсъзнание на тревата.


Това наложи намесата на медицинския щаб на домакините, които в последствие установиха, че Пъркинс не е в състояние да продължи и трябваше да бъде изнесен от игрището.


Феновете изненадаха с реакцията си, като указаха уважение на арбитъра, изпращайки го с овациите, с които по традиция се изпращат техните любимци при подобна контузия.


Четвъртият съдия влезе в ролята си, за да може мачът да продължи, за да може в крайна сметка Суиндън да се наложи с 5:0, а сред голмайсторите попадна и бившата звезда от Висшата лига - Чарли Остин, който тъкмо се завърна за повторен дебют в бившия си клуб.bottom of page