window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Нинова отива на съд отново


Председателят на БСП Корнелия Нинова е застрашена да се яви пред съда по още едно дело. То е свързано с неправомерните решения спрямо членовете на Националния съвет в партията Кирил Добрев и Калоян Паргов. Ето какво сподели Кирил Добрев по случая.


"За да няма пак изненадани от кръга около Нинова - след последното заседание на НС на БСП, сезирах компетентните органи за поредните нарушения на законите в страната и Устава на БСП. За това предупреди социалистът Кирил Добрев, след като в събота на пленума на червените се оказа партиен член без право на глас на заседанието на Националния съвет.


Той припомни, че ВКС приема, че изключването му и наказанието на Калоян Паргов са в "противоречие с изрични разпоредби на Устава на БСП и със самия правилник за работа на Националния съвет...", а решението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Въпреки това "държавникът" Нинова нарушава закона и отказва да изпълни съдебно решение, жалва се Добрев и допълва: "За да прехвърли отговорността, "юристът" Нинова пише искане за разяснение до Общопартийната контролна комисия".

bottom of page