window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Никола Николов със силни думи за политическия арест на БорисовНационалният координатор на Герб и пиар на партията Никола Николов даде интервю пред "24 часа", в което критикува управляващите за политическия арест на Борисов и съпартийците му.


Никола Николов, национален

координатор на ГЕРБ и пиар на

партията в интервю за "24 часа"


- Г-н Николов, от първите минути бяхте пред дома на Бойко Борисов. Как разбрахте, че

полиция е влязла да претърсва къщата му?

- Около 20 часа в четвъртък точно се бях прибрал и ми се обадиха колеги, че в дома на Бойко Борисов са отишли полицаи, но не знаят защо. В този момент се обадих на колежката ми Севделина Арнаудова да ѝ кажа, че нещо се случва около г-н Борисов, а тя ми каза: “Точно вечеряме с мъжа ми и някакви хора звънят на вратата.”

Веднага тръгнах към Банкя. Честно казано, винаги сме очаквали, че Бойко Рашков и експериментаторите, които в момента се опитват

да управляват държавата, ще стигнат до арест на Борисов

- Говорили ли сте си с Борисов за това, че може да бъде арестуван?

- Да, говорили сме си го. Той го е казвал и в свои публични изяви, че само това им остава на тези хора. Защото за 3 месеца управление на Кирил Петков и Асен Василев какво стана в България?

Космически цени на олиото, на тока, на газа, на горивата, на всички стоки. Строителството еспряно, не се правят пътища в градовете не се случва нищо - местната власт е оставена на произвола, справя се сама.


Цялото интервю може да прочетете в сайта на 24 часа - https://www.24chasa.bg/mnenia/article/11156168

bottom of page