window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Съюзът между ПП и ДБ погребва десните идеи


Поредно претопяване на дясното политическо пространство. Това прогнозира бившият здравен министър Петър Москов след обединението на претендиращите за такива политически формации ПП и ДБ.


Изразителите на десните политики от близкото минало ДСБ, бяха погълнати и претопени, посочи Москов. Именно чрез партия ДСБ политикът навлезе в изпълнителната власт, като министър на здравеопазването. В последните години разговорът за политика и бъдеще се провежда все повече между леви и още по-леви формации, смята той.


„Ако отворите предизборната програма на ПП, ще видите точки, които предвиждат увеличаване на пенсиите, помощите и заплатите, както и евтини кредити. За тези хора, с леви позиции, промяната изглежда така.


Присламчването на ДБ окончателно претопява идеята, че тази партия може да бъде защитник на десните икономически политики и ценности“. Дали това е разбираемо от техните бъдещи избиратели обаче, предстои да разберем. Защото видяхме до какво доведоха техните леви политики с десни мерки! Или пък беше обратното…


bottom of page